Veşti excelente despre Mihai Constantinescu. Artistul a fost deconectat de la aparate şi respiră singur

Veşti excelente despre Mihai Constantinescu. Artistul a fost deconectat de la aparate şi respiră singur © Foto: Facebook

Veşti bune despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Încep să apară semne de recuperare, iar veştile date de medici sunt extrem de îmbucurătoare.

Astfel, potrivit România tv, Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate şi poate să respire singur. Chiar fosta lui soţie, Mihaela Constantinescu, anunţa în urmă cu câteva zile pe Facebook că rugăciunile tuturor au fost ascultate, iar artistul dă semne de recuperare. Informaţia a fost confirmată şi de Octavian Ursulescu, care a povestit că a aflat informaţiile de la Keo, finul artistului, care a vorbit cu soţia lui Mihai Constantinescu, Simona.

"Încă de acum câteva zile, când am fost la un festival din Timişoara, m-am întâlnit cu Keo, mi-a spus că cu o zi înainte se văzuse cu Simona care îi dăduse deja primele veşti, încă de acum cinci zile. Astfel, îm confirmă începutul unei vindecări", a spus Octavian Ursulescu la România tv.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro