Veşti noi despre starea de sănătate a lui Gabi Balint. Ce se întâmplă cu fostul fotbalist, la lună de când a făcut infarct

+3 click pentru
galerie

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Gabi Balint. Ce se întâmplă cu fostul fotbalist, la lună de când a făcut infarct © Facebook

Vestea că Gabi Balint a făcut infarct a şocat pe toată lumea. Familia, fanii, colegii şi prietenii s-au speriat şi au stat cu sufletul la gură în aşteptarea veştilor de la spital. Din fericire, medicii au reuşit să intervină la timp.

A trecut o lună de la infarctul suferit de Gabi Balint

A trecut deja o lună de la episodul tragic prin care a trecut Gabi Balint, iar noi venim cu veşti noi despre starea de sănătate a fostului fotbalist. Mai exact, cu veşti bune chiar. Din fericire pentru fanii, prietenii şi toţi cei care îl iubesc pe Gabi Balint, veştile sunt cum nu se poate mai bune, pentru că, uşor-uşor, acesta şi-a revenit.

După o perioadă însemnată de stat în spital, Gabi Balint a fost externat, iar acasă familia are grijă cum nu se poate mai bine de el. În plus, starea sa de sănătate este vizibil foarte bună, asta pentru că Gabi Balint a ieşit la plimbare prin oraş. Şi nu singur, ci alături de cel mai bun prieten al său. Cum cine? Patrupedul familiei, pe care Gabi Balint îl iubeşte ca pe ochii din cap.

"M-a scos la plimbare 😎", a scris fostul mare fotbalist pe Facebook. Vă reamintim că Gabi Balint a făcut infarct pe 21 septembrie, el fiind transportat de urgenţă la un spital din Capitală. Fostul fotbalist a fost operat şi i-au fost montate trei stenturi la inimă.

Gabi Balint, în vârstă de 56 de ani, a jucat pentru echipa Steaua București între anii 1980 și 1990. Apoi, marele fotbalist român a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986 și Supercupa Europei în anul 1987. Gabi Balint a evoluat și la echipa națională a României, unde a marcat nu mai puțin de 14 goluri. Gabi Balint a devenit antrenor în anul 1994, ca secund la echipa națională a României. Gabi Balint a antrenat și CSU Craiova, până în anul 2014. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro