Vești sumbre despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana e în stare de șoc: „A căzut jos. Am chemat salvarea, m-am speriat foarte tare”

+3 click pentru
galerie

Vești sumbre despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana e în stare de șoc: „A căzut jos. Am chemat salvarea, m-am speriat foarte tare” © captura foto

Oana Lis a trecut prin clipe cumplite alături de soțul ei, Viorel Lis. Bărbatul a ajuns la o vârstă în care afecțiunile încep să-și pună amprenta, iar ea este singura care are grijă de el. Acum, bărbatul nu mai iese din casă. 

Oana Lis a fost invitată în platoul Răi da Buni unde a povestit cu sinceritatea despre soțul ei, Viorel Lis. Cei doi au avut întotdeauna o relație bazată pe foarte multă iubire, iar acum Oana Lis este cea care trebuie sa aibă în continuare grijă de fostul edil al Capitalei. Viorel Lis a ajuns la vârsta în care îi este foarte greu să se deplaseze, obosește foarte mult, iar soția sa încearcă pe cât posibil să îl protejeze. 

Bărbatul a trecut prin mai multe situații dramatice, iar Oana a povestit că atunci când au fost la mare aceasta a leșinat pe stradă. Oana a chemat ambulanța imediat, iar soțul ei a ajuns la spital.  Dacă în urmă cu mulți ani, Viorel Lis era cel ce avea grijă de soția lui financiar, acum după cum afirmă Oana, roata s-a întors. Ea este cea care trebuie să aibe grijă de el din toate punctele de vedere: „A ajuns cascnic și am ajuns eu să am grijă de el și financiar. Primii 10-15 ani din relație el a avut grija de mine, iar acum s-a întors roata și trebuie să mă întăresc eu și să rezolv eu toate problemele. Până la urma așa ne-am căsatorit, la bine și la greu.”, a spus Oana Lis la Antena Stars 

Viorel Lis nu se află nici acum în cea mai bună situație. Bărbatul sta în casă și deși încearcă sa iasă afară, Oana nu îl lasă, deoarece îi cunoaște probleme de sănătate și îi este teamă : „Îi este greu. El vrea să iasă și fară mine, dar nu prea îl las eu pentru că prefer să gestionez eu situaâia pentru că știu ce probleme de sănatate are”, a spus vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro