Viață ca-n rai pentru Culiță Sterp. Cântărețul se bucură de lux și opulență pe tărâmul milionarilor, însă unele probleme nu-i dau pace

+3 click pentru
galerie

Viață ca-n rai pentru Culiță Sterp. Cântărețul de bucură de lux și opulență pe tărâmul milionarilor, însă unele probleme nu-i dau pace © instagram

Culiță Sterp se bucură de vacanța mult visată, iar fotografiile și filmulețele postate de cântăreț pe contul lui de socializare spun multe. Deși nu este însoțit de Carmen de la Sălciua cu care s-a împăcat de curând, dar însă de care apropiații cuplului au afirmat pentru spynews.ro că s-au despărțit, Culiță Sterp profită de fiecare moment de pe tărâmul milionarilor. 

Sumele uriașe pe care le câștigă la un concert l-au făcut pe Culiță Sterp să își ia acum o meritată vacanță departe de România, dar departe și de cea cu care se presupune că s-a împăcat, fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Surse din anturajului cuplului au declarat pentru spynews.ro că relația celor doi a luat sfârșit, însă momentan nici el, și nici artista, nu au confirmat acest lucru. Totuși, chiar dacă nu este însoțit de ea, Culiță Sterp nu pare a fi singur, iar asta se poate observa din fotografiile pe care tânărul le publică pe pagina sa. ”Cine îi face poze” este întrebarea pusă de mulți dintre cei care îl admiră pe cântăreț. În filmulețele postate nu este surprinsă nici o altă persoană momentan, însă Culiță pare să traiască clipe cu adevărat frumoase. 

A postat o fotografie din camera de hotel unde se vedeau zgârie norii, iar recent s-a fotografiat și într-o imensă piscină situată la etajul înalt al unui bloc din Dubai. Mai mult de atât, cântărețul a vizitat și deșertul, acolo unde a întâmpinat câteva probleme. Mașina cu care s-a deplasat a rămas blocată pentru câteva minute bune în nisip, însă acest lucru cu siguranță este normal pentru zona în care se situează. În automobil se aflau mai multe persoane, probabil alți vizitatori, dar și persoana care îl însoțește pe celebrul cântăreț, dar care nu a apărut în fața camerei de fotografiat a telefonului. 

Pe seară, artistul s-a simțit bine în compania unei domnișoare, care dansează în stilul oriental pentru acesta. Culiță nu pare că se simte rău deloc departe de țară și de Carmen de la Sălciua, ci din contră, este chiar fericit și trăiește la maxim fiecare clipă. Nu uită însă să împartă și cu fanii momentele prin care trece. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro