Vica Blochina a fost externată din spital. Vedeta a trecut printr-o operație la picior

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina a fost externată din spital. Vedeta a trecut printr-o operație la picior © arhiva

Vica Blochina a ajuns ieri pe patul de spital, după ce a suferit probleme grave la picior. Medicii și-au dat seama că este vorba despre o situație deosebită, fapt pentru care a fost operată imediat. Astăzi a fost externată și este mai zâmbitoare ca niciodată. 

Vica Blochina a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu 24 de ore. Vedeta a ajuns de urgență la spital, deoarece a întâmpinat probleme grave la picior ce i-au provocat dureri puternice. Ajunsă la doctor, medicii și-au dat seama că situația este una delicată, iar diva a fost operată imediat. 

Într-o postare făcută pe pagina ei de socializare se observa că aceasta avea piciorul în ghips, însă totul a fost doar provizoriu, urmând ca ulterior să fie operat. 

Astăzi, vedeta a publicat pe pagina sa de socializare prima postare după ce a trecut prin intervenția chirugicală. Vedeta este mai zâmbitoare ca niciodată și le mulțumește tuturor pentru că au fost alături de ea în aceaste momente. 

”În drum spre casă de la spital. După ce aseară am avut operația reușita la picior.... cu zâmbetul pe buze și cu oameni dragi lângă mine!!! Dragii mei, vă ,ultumesc pentru sutele de mesaje primite de încurajarea 🙏🙏🙏🙏sunt absolut onorată !!!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.  
 

De-a lungul timpului, Vica Blochina nu a avut parte de probleme de sănătate, însă a ajuns de mai multe ori pe masa medicului. Acesta este adeptă operaţiilor estetice şi vrea mereu să se simtă tânără: ”Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală”. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic”. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, a declarat Vica într-un interviu mai vechi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro