Vica Blochina are o dantură demnă de Hollywood fără să cumpere pastă de dinţi. Vedeta a mărturisit secretul unui zâmbet perfect

Vica Blochina are o dantură demnă de Hollywood fără să cumpere pastă de dinţi. Vedeta a mărturisit secretul unui zâmbet perfect © Sursă Instagram

Vica Blochina este una dintre cele mai frumoase femei din ţara noastră. Este o apariţie la fiecare eveniment la care participă şi atrage toate privirile cu frumuseţea şi corpul său de invidiat. Pe lângă tenul perfect, vedeta se poate lăuda şi cu un zâmbet lipsit de imperfecţiuni. Blondina a ajuns la acest rezultat printr-o metodă inedită, fără să apeleze la pasta de dinţi din comerţ. 

Pentru a ajunge la un rezultat atât de spectaculos, Vica a urmat o reţetă proprie. Astfel, vedeta a obţinut un zâmbet demn de Hollywood, ferindu-se de chimicalele pe care le conţine pasta de dinţi pe care o găseşti la orice magazin.

Frumoasa blondină a dezvăluit secretul fiind invitată la inaugurarea unui salon de produse cosmetice. Aceasta a povestit că îşi prepară singură propria pastă de dinţi, în doar câteva minute. "Eu nu am carii pentru că mă spăl cu această pastă făcută de mine”, a spus Vica Blochina, potrivit Click!.

Reţeta este foarte simplă. Aceasta se prepară folosind două linguri de ulei din nucă de cocos, două linguri de bicarbonat, glicerină, 10 picături de ulei esenţial şi o lingură de apă oxigenată.

”Bicarbonatul alcanilizează foarte bine. Dacă punem două linguri de ulei de bicarbonat, punem tot două linguri de ulei de cocos. Cantitatea aceasta ține două săptămâni. Mie îmi plac mult uleiurile esențiale și pun mentă, dar pentru pasta de dinți a fiului meu folosesc ulei de portocală sau scorțișoară”, a povestit vedeta referitor la această reţetă, potrivit aceleiaşi surse.

Vica Blochina a trecut prin perioade în care nu avea bani de mâncare

Vica Blochina a demonstrat de mai multe ori că este o femeie puternică. Fiind mereu cu zâmbetul pe buze, nu mulţi au ştiut că vedeta a trecut şi prin momente extrem de dificile, când nu mai avea bani pentru mâncare.

"Eu am crescut într-o familie cu posibilităţi. Eu când am fost însărcinată m-am despărţit de tatăl copilului şi depindeam mult de persoana respectivă, iar când am rămas cu ochii în soare, am rămas fără bani şi atunci nu aveam bani nici să mănânc", a mărturisit Vica Blochina la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro