Totul pentru frumusețe! Vica Blochina s-a filmat în timp ce i se făceau injecții în față

+3 click pentru
galerie

Totul pentru frumusețe! Vica Blochina s-a filmat în timp ce i se făceau injecții în față © Instagram

Când vine vorba de frumusețe și un ten mereu tânăr, Vica Blochina nu se dă înapoi de la niciun tratament! Cunoscuta blondină are mereu grijă să arate impecabil, iar pentru acest lucru face des diferite tratamente. 

Recent, Vica Blochina s-a filmat în cabinetul medicului estetician, acolo unde a mers pentru a-și face o nouă intervenție la nivelul feței. De această dată e vorba de injecții cu o anumită substanță, pentru a se asigura că are un ten perfect, așa cum vedetei îi place să aibă întotdeauna.

Fără nicio teamă, Vica Blochina s-a filmat în timp ce i se făceau injecțiile în față, văzându-se la un moment dat și câteva picături de sânge care, cel mai probabil, sunt normale. Ulterior a dezvăluit și ce tratamente și-a făcut.

"Mi-a făcut un pic pomeții, mi-a făcut un pic această zonă, botox (n.r. frunte) și puțin de tot buzele că eu nu le aveam făcute", a spus Vica Blochina. 

În urmă cu câteva luni, Vica Blochina se lăuda și că și-a mărit posteriorul. "Nu e o chestie foarte smecheră pentru că mă condiţionează la îmbrăcăminte. Dacă pun o pereche de pantaloni pe măsura posteriorului par largi în partea de jos", spunea atunci blondina.

Vica Blochina explica faptul că ea întotdeauna a preferat ca mai întâi să se analizeze în oglindă și să meargă la estetician doar atunci când este nemulțumită de ceva. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest