Vica Blochina, primele declaraţii despre operaţia la picior. ''Am refuzat să merg la spital, dar s-a umflat şi s-a învineţit''

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina, primele declaraţii despre operaţia la picior. ''Am refuzat să merg la spital, dar s-a umflat şi s-a învineţit'' © Instagram

Vica Blochina a trecut prin clipe delicate la începutul acestei săptămâni, după ce a fost operată de urgenţă la picior. Totul a decurs, însă, foarte bine, iar vedeta a fost deja externată.

Vica Blochina a vorbit, astăzi, pe Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor şi prietenilor întreaga experienţă. Ei bine, totul s-a petrecut în timpul unui antrenament. Vedeta făcea sport şi, la un moment dat, a călcat strâmb şi a făcut o entorsă.

Pentru că totul s-a întâmplat brusc, Vica Blochina nu şi-a dat seama de gravitatea situaţiei, astfel că a continuat mişcarea sărind chiar şi coarda. Ulterior, din cauză că accidentarea a fost una foarte gravă, piciorul blondinei s-a învineţit şi s-a umflat. Abia după ce un prieten, medic de meserie, a insistat să meargă să facă o radiografie, Vica Blochina a reuşit să ajungă pe mâinile medicilor.

Rezultatele analizelor nu au fost deloc unele bune, iar singura variantă pentru Vica Blochina era operaţia, ceea ce s-a şi întâmplat. Vedeta s-a operat la un spital de stat, iar totul a decurs foarte bine. Vica Blochina se află acum acasă, unde se recuperează în urma intervenţiei suferită.

''La începutul antrenamentului am făcut o entorsă, iar peste entorsă am mai sărit şi coarda şi am mai făcut şi nişte abdomene. Am refuzat să merg la spital şi am şchiopătat. Apoi s-a umflat, s-a învineţit. Un prieten foarte bun, medic, m-a trimis să fac o radiografie. Apoi s-a văzut că am o mega fractură şi că trebuie să mă operez, a doua varintă nu exista'', a spus Vica Blochina pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro