Victor Micula susține că a găsit leacul împotriva coronavirusului: „Dacă nu funcționează îmi donez toată averea”. Ce mesaj a avut pentru Klaus Iohannis într-un live, pe Facebook

Victor Micula susține că a găsit leacul împotriva coronavirusului: „Dacă nu funcționează îmi donez toată averea”. Ce mesaj a avut pentru Klaus Iohannis într-un live, pe Facebook © Facebook

Victor Micula este unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România. Acesta susține că a găsit leacul pentru tratarea COVID-19. Ba mai mult, acesta a lansat o provocare adresată președintelui Klaus Iohannis.

Faimosul milionar a stârnit reacții printre internauți după ce a declarat că știe care este „antidotul” pentru coronavirus. Potrivit spuselor sale, acesta este argintul coloidal ionic. Victor Micula a făcut această „mărturisire” prin intermediul unui live pe Facebook, conform substantial.ro.

Coronavirusul a provocat teamă în toată lumea. Din acest motiv, pe Internet au apărut mai mult „leacuri” false pentru tratarea virusului ucigaș din China. Drept urmare, Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății au luat măsuri și i-au avertizat pe oameni în legătură cu aceste „remedii” ce nu au nicio bază științifică. În același timp, le transmit cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la COVID-19.

Pe parcursul live-ului postat pe contul său de Facebook, Victor Micula susține că dacă acest „antidot” nu va funcționa este în stare să-și doneze averea. Totodată, acesta a formulat această condiție în schimbul scaunului de președinte a lui Klaus Iohannis.

„Dacă Argintul coloidal ionic nu funcționează împotriva coronavirusului eu sunt dispus să îmi donez toată averea, dacă domnul președinte Klaus Iohannis renunță și el la scaunul de președinte”, a transmis Victor Micula pe live, potrivit substantial.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro