Victor Slav, primele declaraţii, după despărţirea de Bianca Drăguşanu: "În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav © Facebook

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit, iar blondina se află deja într-o nouă relaţie. Rezervat până acum în privinţa acestui subiect, Victor Slav a oferit câteva declaraţii şi a mărturisit că de dragul copilului pe care îl au împreună, el şi Bianca Drăguşanu au decis să rămână prieteni.

Victor Slav a mărturisit că de dragul Sofiei, fetiţa pe care o are împreună cu Bianca Drăguşanu, el şi blondina au decis să rămână prieteni şi că în continuare se vor vedea pentru a îşi creşte cât mai frumos copilul.

La mine este simplu în momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grijă de Sofia, care are acum 1 an și 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru că acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grijă de bunul curs al lucrurilor.  În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos." a declarat Victor Slav la o emisiune TV. 

Bianca Drăguşanu a ales să îşi găsească fericirea în braţele altui bărbat şi la câteva zile după ce a anunţat despărţirea de Victor Slav, s-a afişat alături de Tristan Tate şi şi-a asumat noua relaţie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro