SUPEREXCLUSIVITATE! Victor Slav i-a zis adio Bombardierei. "Surpriza" a venit chiar de ziua Biancăi Drăguşanu

SUPEREXCLUSIVITATE! Victor Slav i-a zis adio Bombardierei. "Surpriza" a venit chiar de ziua Biancăi Drăguşanu © spynews.ro

La începutul anului 2019, Spynews.ro anunţa în exclusivitate cine este iubita lui Victor Slav. Ei bine, acum s-a încheiat capitolul, iar cel mai tare site de ştiri mondene vine cu supraexclusivitatea! Surprize peste surprize, Victor Slav i-a spus adio "Bombardierei"!

Potrivit surselor Spynews.ro, Victor Slav a decis să pună stop relaţiei cu Raluca "Bombardiera" chiar de ziua Biancăi Drăguşanu! Coincidenţă sau nu... rămâne de văzut! Însă, pare că Raluca, fosta iubită a lui Victor Slav, a încercat să-i "păcălească" pe admiratorii de pe reţelele de socializare astăzi, când a postat o fotografie cu un buchet superb de flori. 

Marele mister vine acum! Raluca "Bombardiera" şi-a cumpărat singură florile de Ziua Femeii. De ce? Nu ştim! Însă, ar putea fi două variante. Prima presupune că "Bombardiera" a adoptat atitudinea de femeie singură şi independentă care nu are nevoie de un bărbat să-i ofere mici atenţii.

Iar cea de-a doua variantă... Să fi vrut Raluca "Bombardiera" să dea impresia că totul merge bine cu Victor Slav în ochii internauţilor, dar mai ales... în ochii femeilor de pe social media?

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro