Un jucător celebru de la Steaua, despre relaţia cu Simona Halep. "Nu ştiu dacă a auzit şi ea"

+3 click pentru
galerie

Un jucător celebru de la Steaua, despre relaţia cu Simona Halep. "Nu ştiu dacă a auzit şi ea" © Foto: Instagram

Un fost mare jucător al Stelei a uimit pe toată lumea cu declaraţiile pe care le-a făcut, cu privire la o eventuală relaţie cu Simona Halep.

Deşi nu se zvonise absolut deloc despre acest subiect şi nimeni nu ar fi auzit de o posibilă relaţie între Simona Halep şi Victoraş Iacob, fostul jucător al Stelei, pentru că despre acesta este vorba, a ţinut să precizeze, în urmă cu ceva timp, că nu are nicio relaţie cu tenismena şi că nu ştie de unde au apărut aceste informaţii, repetăm, în contextul în care nicio astfel de ştire nu apăruse vreodată.

”Nu ştiu dacă a auzit şi ea, dar ţin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns nişte zvonuri legate de o eventuală relaţie dintre mine şi Simona Halep. Dar nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu ştie nimic, aşa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situaţia. Şi eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez suces, probabil că nu-i este uşor la ce nivel a ajuns, sperăm să o ţină tot aşa”, a spus Victoraş Iacob, fără să fie întrebat de acest subiect, în urmă cu doi ani.

CITESTE SI: Victor Hănescu a scos în evidenţă marele minus al Simonei Halep, după ce constănțeanca a fost eliminată în semifinalele turneului de la Miami

Acum, fostul fotbalist a făcut, din nou, o declaraţie şocantă, potrivit presei sportive.

„Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona”, a declarat Iacob la radiosport1.ro, precizând că nu este nicio glumă.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro