VIDEO / Acces Direct. Luxul și opulența, la ele acasă! Cum arată vila de 1.000.000 de euro a Marinei Crețu: ”Totul este adus din Italia” 

VIDEO / Acces Direct. Luxul și opulența, la ele acasă! Cum arată vila de 1.000.000 de euro a Marinei Crețu: ”Totul este adus din Italia” © captură video

Când se întâlnesc luxul și opulența, totul devine tăcere! Marina Crețu, deținătoarea unei spectaculoase vile de 1.000.000 de euro! Cum arată tărâmul de vis al cunoscutei afaceriste? 

Un nou episod marca ”Acces Direct”, o nouă casă de vedetă. Și ce casă.. puțin, vilă de lux! Deținătoarea, nimeni alta decât Marina Crețu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară. A muncit mult pentru visele ei, reușind acum să aibă propriul său tărâm. Locuința spectaculoasă în care locuiește bruneta depășește suma de 1.000.000 de euro! Parcă ți-e și rușine să privești, nu-i așa? 

”Vă prezint noua mea casă. Aici este un ceas pe care l-am adus din Italia, făcut pe comandă. De altfel, aici este o zonă pentru momentul în care stăm la masă. Este o masă prețioasă, pe care o ador. Scaunele sunt din piele întoarsă, o culoare neutră. Am ales această culoare deoarece se potrivește cu perdelele și pardoseala”, a povestit bruneta. 

Și asta nu este tot, căci candelabrul din vila de lux valorează mai mult decât se aștepta oricine. ”Este un pic mai extravagant. Lemn, cristale și perdelele acestea, dau bine. Această casă, cred că, în acest moment, sare de un milion de euro. Tapetul a fost o idee de-a mea. Fotoliile sunt aduse tot din Italia, sunt prețioase”, a completat ea. 

Majoritatea obiectelor din casa divei sunt aduse din Italia, fiind de calitate superioară. În plus, vedeta a recunoscut că a făcut multe sacrificii ca să ajungă acum la acest nivel. ”Canapeau este una clasică, simplă. Am ales gri, ca să fie în ton cu tapetul. În viață am făcut multe sacrificii. Am avut parte de persoane care m-au ajutat foarte mult.”, a zis Marina. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro