VIDEO / Acces Direct. Sofia, acuzată de furt de către bărbatul care a obligat-o să se prostitueze! Tânăra i-ar fi luat bijuteriile și 9600 de euro: ”Avea cheia de la seif” 

VIDEO / Acces Direct. Sofia, acuzată de furt de către bărbatul care a obligat-o să se prostitueze! Tânăra i-ar fi luat bijuteriile și 9600 de euro: ”Avea cheia de la seif” © captură video

După ce a fost bătută și obligată de fostul iubit să se prostitueze, acum, Sofia este acuzată de furt! Bărbatul susține că femeia i-a luat bijuteriile și 9600 de euro!

Dezvăluirile continuă în cazul Sofiei, tânăra de 24 de ani bătută și obligată de fostul iubit să se prostitueze. Bărbatul a intrat în direct la ”Acces Direct” și susține că Sofia i-a fost o simplă angajată, nicidecum să aibă vreodată vreo relație cu ea. 

”Nu am dus-o în casa mea. A fost o simplă angajată. Eu i-am plătit chiria unde a stat un an de zile. Haideți să vedeți vecinii de acolo ce spun. Am angajat-o într-o parcare. Încasa banii de acolo. Ne-am apropiat mai multe decât trebuie. Nu a fost o relație. A fost o simplă angajată.”, susține bărbatul. 

În plus, acesta a ținut să spună versiunea lui de poveste, susținând că lucrurile stau complet diferit de modul în care le-a relatat Sofia. 

”Nu luăm de bun ce spune domnișoara. Eu eram parcat în mașină. Domnișoara plângea pe o bancă și a venit către mine când a văzut că am parcat mașina. A stat lângă mașină, mi-a zis că are copilul la spital. Într-adevăr, m-am dus și i-am dat de mâncare la o terasă și după am trimis-o acasă. După aceea a fugit acasă de la soț cu copilul, i-am plătit taxi-ul.”, a povestit el. 

Bărbatul susține că a reclamat-o pe tânără la poliție, pe motiv că i-a furat bijuteriile și 9600 de euro. În același timp, acesta insistă că Sofia este bolnavă psihic și cere să arate certificatul medical. ”Nu este nimic adevărat, luați legătura cu fostul soț!”, acuză bărbatul. 

Din cauza acestor lucruri, bărbatul i-a reținut actele fetei și nu vrea să i le trimită înapoi. ”Când cineva vă înșeală încrederea și avea cheia de la seif în casă și a furat banii, i-ați trimite ceva?”, a zis el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro