VIDEO / Acces Direct. Sofia, prizonieră în propria viață! Tânăra a fost bătută și obligată să se prostitueze de către iubitul său. ”M-a publicat pe site-uri matrimoniale” 

VIDEO / Acces Direct. Sofia, prizonieră în propria viață! Tânăra a fost bătută și obligată să se prostitueze de către iubitul său. ”M-a publicat pe site-uri matrimoniale” © captură video

Poveste de film! Sofia, sclava fostui iubit? Tânăra a fost bătută și obligată să se prostitueze de către iubitul său, pentru a-și câștiga existența. Ce a declarat în platou la ”Acces Direct”?

O nouă poveste a ajuns în atenția emisiunii ”Acess Direct”. Este vorba despre Sofia, o tânără care se simte prizonieră în propria viață. Fata a fost bătută și obligată să se prostitueze de către iubitul său, pentru a-și câștiga existența. Sofia a povestit cum a început totul: de la o simplă discuție, tânăra a ajuns să fie sclava bărbatului!

”Pe 8 august 2018, eu am fost în București. Trebuia să iau o fișă medicală, pentru că am un copil mai micuț, în vârstă de 3 ani. Datorită faptului că nu m-am prezentat la divorț, copilul a rămas la fostul soț. M-am întâlnit cu domnul respectiv și l-am întrebat dacă poate să-mi spună cum să ajung în centru. L-am rugat doar să mă îndrume, nicidecum să mă ducă el, cu o ocazie, un autobuz, că bani aveam la mine. După aceea, am ajuns cu el la restaurant, era un domn galant, un bărbat matur. Nu mă gândeam niciodată că o să ajung în situația în care sunt: fără casă, fără bănuți”, a povestit tânăra de 24 de ani.

După acest episod, la aproximativ o lună, Sofia și bărbatul au început o relație. Tânăra locuia cu copilul la hotel, deoarece fugise de acasă din cauza fostului său soț. ”Mi s-a cerut numărul, m-a rugat dacă vreau să stau să-mi arate Bucureștiul. Relația cu el a început după 22 septembrie. Prima oară am stat la hotel. Eu am fugit cu copilul din cauza fostului soț care m-a bătut. Am plecat cu copilul în București. L-am rugat frumos să mă ajute cu copilul, nicidecum..”, a zis ea. 

Bărbatul i-a închiriat un apartament tinerei și îi plătea chiria. La scurt timp, a obligat-o pe Sofia să-și plătească singură chiria, începând să o exploateze. 

”M-a publicat pe site-uri matrimoniale. A fost un ”masaj de relaxare” la început. Erau diverse persoane care veneau în apartamentul închiriat. El mă ducea, el mă aducea, el stătea cu mine în telefon. Niciodată nu mă lăsa să închid telefonul și dacă se închidea vreodată telefonul, mă bătea. Eu întotdeauna sunt datoare la el. Dacă stau să mă gândesc bine, el și acum susține că am datorie la el.”, a spus Sofia. 

În plus, tânăra susține că bărbatul o și abuza fizic. ”Spunea că sunt o @#$%%”, a zis ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro