VIDEO / Adriana Bahmuţeanu, operaţie şocantă! "Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi"

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu © captură video

Adriana Bahmuţeanu este pregătită pentru o nouă operaţie! Cunoscuta vedetă vrea să aibă un nas mai frumos, dar, mai mult decât atât, îşi doreşte să poată respira aşa cum trebuie. 

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Adriana Bahmuţeanu a spus ce s-a întâmplat cu nasul ei, dar şi cum va fi întreaga procedură. Chiar dacă va dura cinci ore, vedeta este pregătită şi vrea neapărat să poată respira normal. 

"Ca să îl putem opera cum trebuie necesită un mic implant de os cu cartilaj. E o operaţie... Mă taie un pic la o coastă. Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Da (n.r. de la căsnicie). Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Din păcate, da (n.r. a stat în continuare). Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb. (...) Nu ştiu când mă operez, doar am vorbit cu doctorul aşa. Eu sunt mamă cu normă întreagă", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit în direct la TV câte intervenţii estetice are şi nu se gândeşte să se oprească aici. 

"Am vreo douăzeci de intervenţii. Eu mă duc la doctor la cuţit cum mă duc la... M-am operat sâmbătă şi luni seara eram pe post şi aveam tuburile de dren prinse cu scotch. Mă întreba toată lumea de ce am venit în rochie lungă. (...) De ce să nu mă mărit? Ce, am 100 de ani?", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro