VIDEO / Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns la parastasul Stelei Popescu: "Durerea este foarte mare"

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arşinel © Captură video

S-a împlinit un an de când Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul familiei și a celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Alexandru Arşinel nu se poate resemna că partenera sa de scenă nu mai este. Trist, abătut şi cu ochii în lacrimi, aşa a apărut la mormântul îndrăgitei artiste. 

Partenerul de scenă al celebrei actriţe îşi muşca buza şi încerca să îşi stăpânească lacrimile în faţa tuturor, dar nu a reuşit. Cât a ţinut slujba, Alexandru Arşinel a fost dărâmat de durere.

"Durerea este foarte mare. Despărţirea de ea a fost extrm de dureroasă. N-a fost o despărţire uşoară, a fost o depărţire grea, o resimţim în fiecare zi. Este foarte trist pentru mine, care am jucat o viaţă întreagă, să nu mai pot să strig pe scenă 'Stela Popescu'", a spus Alexanru Arşinel. 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017 la vârsta de 81 de ani. A fost o actriță română de teatru, film și televiziune. În continuare, la mormântul Stelei Popescu merg foarte mulţi oameni pentru a-i aprinde o lumânare şi pentru a lăsa un buchet de flori. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest