VIDEO / Alexandru Arșinel, adevărul despre moartea Stelei Popescu, la un an de la tragedie: „Plângea și cerul”

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arșinel © Captură Video

A trecut un an de când Stela Popescu a fost găsită fără suflare în casa ei! A trecut un an de când marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi, fulgerător, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns, în timpul parastasului.

Invitat la „Prietenii de la 11” împreună cu Dan Puican, actorul și-a amintit cu durere de partenera lui de scenă, dar a făcut și dezvăluiri tulburătoare despre moartea acesteia.

„Stela ne așteaptă. Tristețea pe care o adunăm noi zi de zi a ieșit la suprafață. Plângea și cerul, plângeam și noi. E foarte greu fără Stela. 40 de ani am fost împreună, am interpretat împreună... (...) În ziua în care a murit o sunasem de dimineață ca să ne întâlnim să discutăm desre un spectacol la Chișinău. N-am mai apucat... N-am crezut că a murit”, a mărturisit marele actor.

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a vorbit printre lacrimi despre aceasta.

„Domnul Duru... Datorită lui a fost găsită de fiica ei adoptivă, pentru că el a sunat-o toată ziua. Eu cred că a murit cel puțin cu o zi înainte. El a sunat-o toată ziua de miercuri și nu a răspuns. Atunci a sunat-o pe Doina. În seara evenimentului a murit. Nu se schimbase. Au găsit-o în ușă. Vecina ei a spus că toată ziua de miercuri lumina a fost aprinsă”, a spus Dan Puican.

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, în locuința sa. Actrița s-a stins din cauza unui accident vascular cerebral masiv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest