VIDEO / Alina Ceușan, criză de nervi după ce a fost acuzată de rasism: „Nu v-ar fi rușine”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Alina Ceușan, criză de nervi după ce a fost acuzată de rasism: „Nu v-ar fi rușine” © instagram

Alina Ceușan este foc și pară pe cei care au acuzat-o de rasism! Fosta concurentă a emisiunii „Asia Express” a refulat și a spus tot ce i-a venit la gură, într-un răspuns filmat plin de...bip-uri.

Ardelenii sunt cunoscuți pentru calmul lor de nedoborât, iar dacă pe parcursul emisiunii Alina a dat dovadă de o stăpânire de sine inconstestabilă, iată că i-a ajuns cuțitul la os și a răbufnit.

După valul de mesaje acuzatoare din partea unui internaut pe o rețea de socializare, Alina Ceușan „s-a transformat” și a lăsat să se vadă o parte a ei pe care nu o cunoștea multă lume.

„Așa rău v-a mâncat în c*r. Nu v-ar fi rușine să îmi spuneți ca sunt rasistă în p*** mea? Despre ce vorbim? Am cântat un vers într-un cântec, în care omul care a cântat poate să spună ce vrea pentru ca e negru. Și mie pur și simplu îmi place cântecul. (...) Dă-te jos din corcoduș! Voi încercați să vă legați de orice! Ce v-am făcut eu vouă?”, au fost o parte din cuvintele spuse de Alina Ceușan în clipul de pe instagram-ul său.

Alina Ceușan a fost acuzată de rasism după ce a cântat un vers dintr-o melodie compusă de un artist de culoare. Internauții au bombardat-o cu mesaje acide, motiv pentru care cunoscuta blogger-iță nu s-a mai putut abține și a oferit un răspuns vehement.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro