VIDEO / Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină! Cum a primit iubitul vedetei marea veste: „Am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Alina Ceușan, primele declarații despre sarcină! Cum a primit iubitul vedetei marea veste: „Am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură” © instagram

Alina Ceușan a făcu anunțul mult așteptat de fanii săi, și anume când va veni pe lume un copil. Ei bine, vlogger-ița a dat vestea ce mare, iar azi a făcut și primele declarații despre bebelușul care e ste pe drum.

Alina Ceușan este una dintre cele mai de succes influencer-ițe din online, iar evenimentele din viața ei au ținut pe mulți cu sufletul la gură. Marele anunț legat de sarcină a fost făcut într-un mod inedit, cum altfel decât pe Instagram.

Vedeta a vorbit pentru prima oară de când a făcut anunțul, invitată printr-o transmisiune video, la emisiunea Showbiz Report, de pe AntenaStars. Blondina a fost întrebată cum i s-a schimbat viața de când a aflat că va deveni mămică.

„Nu s-au schimbat foarte multe. Fac sport în fiecare zi, am noroc că am o sarcină foarte ușoară și totul decurge conform planului, și mă simt foarte bine”, a afirmat Alina Ceușan.

Nici modul în care a aflat ea despre sarcină nu a fost unul prea des întâlnit.

„Nu am avut răbdare, cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire, dar și de confuzie, până nu am ajuns la medic să fac un consult propriu zis, deși a fost cumva o sarcină plănuită. (...) Am aflat când avea două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inime, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am șimtit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate am mers singură la doctor, din cauza pandemiei”, a mărturisit blondina.

Alina Ceușan, pregătiri pentru noul membru al familiei

De asemenea, Alina a fost întrebată și de așteptările pe care le are de la sarcină, spunând că preferă să lase totul în voia sorții.

„Nu știu la ce să mă aștept, sunt o persoană foarte calmă din fire. Prefer să nu mă gândesc, prefer să nu îmi fac griji inutile, las lucrurle să evolueze natural, așa cum trebuie să fie într-o sarcină”, a declarat fosta concurentă Asia Express.

Mai mult, Alina a recunoscut ce sex și-ar dori să aibă copilul, împărtășind aceeași dorință cu partenerul ei, Raul.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a mai adăugat vloggerul.

În ceea ce privește reacția bunei sale prietene, Carmen Grebenișan, Alina a dezvăluit faptul că aceasta s-a bucurat foarte mult, ba chiar a început să plângă în momentul în care a primit minunata veste.

Alina Ceușan este de părere că va fi o mămică modernă care își va lua copilul cu ea chiar și în vacanțele luxoase pe care și le organizează, spund că „bebelușul va face parte din gașcă”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro