VIDEO / Ana Baniciu, veste surprinzătoare pentru fani. Cântăreaţa este pusă pe schimbări majore: "Iau în serios"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ana Baniciu, veste surprinzătoare pentru fani. Cântăreaţa este pusă pe schimbări majore: "Iau în serios" © Instagram

Ne-am obişnuit ca Ana Baniciu să fie o apariţie surprinzătoare. Indiferent de eveniment, cântăreaţa reuşeşte să atragă toate privirile printr-un stil original. De curând, vedeta şi-a surprins fanii, anunţându-i că este pregătită pentru o altă schimbare!

Ana Baniciu este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. Având în vedere că are sute de fani, pe care trebuie să îi încânte atât cu vocea, cât şi cu prestaţiile sale, vedeta se conformează şi este de fiecare dată o apariţie care întoarce toate capetele, pentru a nu-i dezamăgi. Artista a demonstrat de mai multe ori că este o femeie lipsită de inhibiţii, ţinând cont de apariţiile sale sexy, cât şi de schimbările la care a apelat de-a lungul timpului, din punct de vedere fizic.

Nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos. Acum, Ana Baniciu vrea să îşi facă o transformare la nivelul podoboabei capilare. După ce admiratorii începuseră să se obişnuiască cu nuanţa sa de păr mult mai închisă faţă de cea de dinainte, artista este hotărâtă să revină la blondul care a consacrat-o. Cântăreaţa a făcut acest anunţ pe reţelele de socializare, menţionând că atât admiratorii, cât şi prietenii săi din mediul online o încurajează să opteze pentru această variantă.

"Se pare că toţi urmăritorii şi  prietenii mei de pe Instagram mă vor blondă... mă vor blondă la loc. Aşadar, iau în serios, şi eu mă vreau blondă la loc. Şi o să mă fac", a spus Ana Baniciu pe Instagram, prin intermediul unui clip video.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro