VIDEO / Anamaria Prodan are toate motivele să fie mândră! Sarah, fiica ei cea mică, a apărut într-un videoclip fenomen al echipei de baschet la care joacă

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Anamaria Prodan are toate motivele să fie mândră! Sarah, fiica ei cea mică, a apărut într-un videoclip fenomen al echipei de baschet la care joacă © Instagram

Anamaria Prodan este în culmea fericirii. De curând, fiica sa cea mică, Sarah, a fost protagonista unui videoclip spectaculos realizat de echipa de baschet la care joacă.

Oriunde o vedeți, Anamaria Prodan are mereu zâmbetul imprimat pe buze. Și are și motive! Sexy impresara are o viață la care mulți aspiră. Pe lângă o carieră de succes în lumea sportului, frumoasa vedetă are și o familie superbă, pe care mulți și-ar dori-o, copiii și soțul său fiind de fiecare dată sursa ei de fericire.

De curând, celebra impresară a mai avut un motiv uriaș de bucurie. Sarah nu contenește să o surprindă. Fiica sa cea mică a fost inclusă recent în cadrul unui videoclip ce a făcut senzație pe rețelele de socializare. În clipul video, Sarah, alături de alți colegi dansează și-și exprimă bucuria, demonstrând cât de uniți sunt.

Ba mai mult, din mesajul postat în dreptul videoclipului se poate observa cu ușurință că echipa de baschet pentru care fiica Aneimaria Prodan joacă este de fapt o adevărată familie, de care Sarah este foarte atașată.

„Știți cu toții că trebuie să am echipa pe Tik Tok-ul meu, corect? ❤️💙❤️💙❤️”, scrie în dreptul videoclipului postat pe Instagram, ce a stârnit imediat reacții din partea internauților.

Comentariile fanilor au fost unele pe măsură, exprimându-și fiecare admirația pentru întreaga echipă.

„Așa de tare!🔥 / Iubesc asta❤️”, sunt doat unele dintre comentariile fanilor, surprinși plăcut de clipul video.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro