VIDEO / Anamaria Prodan trăieşte meciurile soţului la intensitate maximă: "Rămân fără aer"

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Anamaria Prodan trăieşte meciurile soţului la intensitate maximă: "Rămân fără aer" © Instagram

De curând, echipa entrenorului Laurenţiu Reghecampf, Al Wasl, a reuşit să egaleze un meci cu cea mai bună echipă din Dubai, Shabab Al Ahli, acesta fiind un mare motiv de fericire pentru Anamaria Prodan.

Soţia lui Reghe participă la fiecare meci şi trăieşte intens fiecare repriză.

"La toate meciurile, nu doar la meciurile lui Laur, la toate meciurile unde sunt jucătorii mei sau antrenorii mei, mai ales ai lui Laur, am chestia asta, că mă consum atât de mult şi rămân fără aer. Deci ori simt o piatră de mormânt pe mine şi nu mai pot să respir, ori simt că se opreşte totul în loc.", a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Prețul Succesului.

Cum îşi păstrează Laurenţiu Reghecampf calmul

Chiar şi în cele mai tensionate momente, Reghe dă dovadă de o stăpânire de sine uimitoare, chiar dacă stresul îşi spune cuvântul la fiecare partică jucată.

"Laur este foarte calm, iese ultimul pe teren, bea foarte multă apă. N-aş vrea ca nimeni să fie în pielea lui, deci albeşte, dacă ar fi să număr firele negre, sunt mai puţine dacât cele albe", a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, înjurată de un suporter?

Pe terenurile de fotbal mereu există tensiuni între fanii echipelor. Nici Anamaria Prodan nu a scăpat, astfel că s-a ales cu câteva vorb de duh din partea unui susţinător al echipei adverse.

"Cand stai la V.I.P., mai ales că este meci în deplasare, nu stai practic cu ai tăi, eşti amestecat aşa...cum s-a nimerit că în spate era un suporter al celeilalte echipe. Ei respectă femeile. La un moment dat cred ca a zis ceva în limba lui, probabil că a fost o înjurătură, dar, cum nu cunoaştem limba, zâmbim, nu contează ce se întâmplă, dar, e firesc.", a spus Prodanca.

Cum sărbătoreşte Anamaria Prodan reuşita unui meci

După ce meciul s-a încheiat cu un rezultat mulţumitor pentru ambele echipe, impresara a decis să îi pregătească o surpriză soţului său şi să îl aştepte cu mâncarea pregătită, deşi chiar ea recunoaşte că nu este un as în bucătărie.

"Pentru că s-a terminat egal, am zis să fac şi eu o faptă bună şi mare şi să mă apuc să gătesc. De fapt, la mine gătitul este să tai cartofii, eu sunt mai mult un ajutor de bucătar, ca să nu mă dau mare aiurea. Laur vine obosit, fericit sau trist de la meci, şi tot el ne găteşte.", a mai mărturisit cunoscuta impresară în emisiunea Prețul Succesului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro