VIDEO / Anca Pop, poveste de viaţă uluitoare! A stat într-un lagăr de refugiaţi din Serbia

+3 click pentru
galerie

Anca Pop © Instagram

Cântăreaţa Anca Pop a sfârşit tragic după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Anca Pop mergea acasă la părinţii ei, în Moldova Veche, iar la un moment dat ar fi derapat şi ar fi ieşit de pe şoseaua care nu era mărginită de parapete de protecţie. Se pare că tânăra a pierit înecată, încercând să iasă din maşina scufundată, fără ca cineva să-şi dea seama de accident.

Citeşte şi - Primele imagini de la locul tragediei, unde cântăreaţa Anca Pop a murit! A încercat să iasă din maşina scufundată

Anca Pop avea o poveste de viaţă demnă de un film, genul dramă. Cunoscuta cântăreaţă susţinea că promova o viziune atipică asupra dragostei, refunzând normele societății și experimentând "tot ce se poate, ca act sexual".

Invitată la Antena 1, Anca Pop a povestit în urmă cu câteva luni cum, când avea doar trei ani, ea şi familia ei au fugit cu o barcă pneumatică, dincolo de Dunăre. A stat alături de familie într-un lagăr de refugiaţi din Serbia. Acolo a auzit pentru prima dată muzica lui Goran Bregovic, cu care a colaborat ulterior. 

„Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva. Să admiri pe cineva și persoana cealaltă să fie la fel de fascintă și să te admire pe tine. Altfel nu poate să fie. Nu poate fi posesivitate, gelozie sau impunere în niciun fel. (...) Am ales, instinctiv, să fac opsului alegerilor mamei mele: să te căsătorești cu un bărbat, să-i gătești...nu mi s-a părut normal. Am ales exact opusul, am fost teribilistă, rebelă, am făcut tot ce se putea, ca experiment sexual”, povestea Anca Pop.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro