VIDEO / Anca Serea, regulile după care îşi responsabilizează copiii: "N-am avut o copilărie desprinsă din cărţile de poveşti"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea © Captură video

Anca Serea recunoaşte că nu a avut o copilărie desprinsă din poveşti, însă a fost crescută cu dăruire şi bunătate de familia sa, valori pe care vrea să le imprime şi copiilor săi.

Anca Serea a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Antena Stars cum a fost copilăria ei şi cum reuşeşte să îşi facă copiii să înţeleagă că lucrurile scumpe nu pot fi obţinute foarte uşor. Soţia lui Adi Sînă nu aruncă cu bani, motiv pentru care cei mici au înţeles că e nevoie să facă ceva pentru a obţine ce îşi doresc.

"Pentru mine este un crez, o filozofie de viaţă, e foarte important să putem să-i ajutăm pe ceilalţi. (...) Noi am fost nişte copii normali. N-am avut o copilărie desprinsă din cărţile de poveşti. Am avut o copilărie frumoasă, lipsuri financiare, materiale, da, am avut, dar nu le-am simţit la modul că îmi doream ceva extrem  de scump. Prima preche de blugi am cumpărat-o prin clasa a şaptea din bănuţii strânşi, de undeva din piaţă.

Nici nu cred că e nevoie să mai spun ceva. Nu le cumpăr niciodată de prima oară ceva foarte foarte scump. Le spun întotdeauna că trebuie să aşteptăm o perioadă, că nu mi se pare normal să scot repede cardul sau banii şi să cumpăr. (...) Cred că e important să valorifice cumva momentul ăla", a spus Anca Serea. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro