VIDEO / Andreea Bălan a renunțat la haine în noul său videoclip! Artista a lăsat deoparte inhibițiile și a apărut cu sânii la vedere, fără să fie acoperiți de nimic!

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andreea Bălan a renunțat la haine în noul său videoclip! Artista a lăsat deoparte inhibițiile și a apărut cu sânii la vedere, fără să fie acoperiți de nimic! © instagram

Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă dificilă în viața sa, dar chiar și așa, vedeta își continuă cariera muzicală, iar în curând va lansa o nouă piesă cu videoclip. După ce a postat teaserul clipului, ceea ce ne-a atras atenția este faptul că artista apare fără sutien într-unul dintre cadre, iar sânii îi sunt acoperiți doar de păr.

Andreea Bălan a avut de depășit o perioadă grea în viața sa, după ce ea și fostul soț au decis să se separe și să meargă fiecare pe drumuri diferite. Artista este acum cea care grijă singură de cele două fetițele ale sale, iar pentru ele trebuie bineînțeles să revină la treabă, la muzică, pentru că acolo își câștigă banii, astfel încât să le poată oferi tot ce au nevoie și ce își doresc.

Ei bine, artista urmează să lanseze în curând o nouă piesă, ”Am crezut în basme”, iar recent a publicat teaserul clipului care urmează să fie lansat în următoarele zile. Spectaculos ca de fiecare dată, dar stați... ceva ne-a atras atenția!

Ei bine, într-un dintre cadrele de câteva secunde ale teaserului, Andreea Bălan apare în clip alături de un bărbat misterios,  dar asta nu e tot. Cântăreața apare dezbrăcată lângă acesta, purtând doar o pereche de jeanși, însă în partea de sus a renunțat complet la haine, iar sânii îi sunt acoperiți de părul lung. 

Vă lăsam să urmăriți teaserul noului său clip, iar marea lansarea va avea loc, marți, 26 mai!

“O piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme”, a scris Andreea Bălan despre piesa pe care o va scoate în curând.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro