VIDEO / Andreea Bălan, primul Crăciun în 4! Vedeta este mai mult decât fericită

VIDEO / Andreea Bălan, primul Crăciun în 4! Vedeta este mai mult decât fericită © Instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din ţara noastră. Artista a postat recent un vlog în care se ocupă de pregătirea bradului de Crăciun împreună cu întreaga familie.

Andreea Bălan şi George Burcea sunt cei mai fericiţi din lume, fiind părinţii a două fetiţe de o frumuseţe rară. Cei 4 se pregătesc din timp pentru sărbărorile ce vor veni, primul pas fiind decorarea bradului de Crăciun. Cu toate că viaţa a încercat-o pe artistă cu diferite probleme de sănătate în ultima perioadă, în prezent, ea se simte mai bine decât oricând, împărţindu-şi timpul între familie şi concerte.

Frumoasa Andreea este întotdeauna prezentă în atenţia fanilor, atât pe contul de Instagram, cât şi pe YouTube, acolo unde postează destul de des vlog-uri cu întâmplări din viaţa ei sau sfaturi. Recent, ea a postat un vlog în care face brăduţul de Crăciun împreună cu toată familia.

Pentru anul acesta, Andreea a ales să schimbe coloristica bradului, decorându-l în alb şi auriu, faţă de anul trecut când culoarea principală a fost albastru. Fiecare membru al familiei a contribuit la împodobirea bradului, Ella fiind principalul ajutor al Andreei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro