VIDEO / Andreea Mantea şi-a filmat copilul plângând. Ce a putut să-i ceară David

+4 click pentru
galerie

Andreea Mantea, o mamă fericită alături de David © Foto: Instagram

Andreea Mantea a rămas uimită de cerinţa pe care a avut-o micuţul David la ea. Andreea Mantea şi-a filmat copilul plângând. Micuţul David plângea, dar nu voia să-i spună mamei lui motivul pentru care plânge.

După ce simpatica prezentatoare a insistat întrebându-l pe copil ce are, acesta a recunoscut în sfârşit care era nemulţumirea sa. Dacă vă gândeaţi că David plângea pentru că voia vreo jucărie sau dulciuri, aşa cum fac majoritatea copiilor de vârsta sa, ei bine nu. David nu voia decât să fie dus la o fetiţă, o prietenă de-ale sale, cu care să se joace. Chiar dacă plânge, felul în care îi spune mamei sale dorinţa este de-a dreptul amuzant.

"Sufletul meu, de ce plângi? David, de ce plângi?", l-a întrebat Andreea Mantea pe David. Răspunsul micuţului nu a întârziat să apară. "Vreau să o văd pe faţa cea drăguţă. Fetiţa blondă", a spus David.

După cum se vede David este un cuceritor de mic, iar atunci când se va face mare, cu siguranţă fetele o să roiască în jurul său. Ce-i drept este şi faptul că David este leit mamei sale, este un copil adorabil, astfel că va fi de înţeles interesul fetelor pentru el.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro