VIDEO / Andreea Marin, despre cele mai importante lecţii primite de la viaţă! "Omul meu drag nu e aici"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Facebook

A trecut prin foarte multe în viaţă, iar problemele au făcut-o pe Andreea Marin să îi ajute şi pe alţii. Vedeta a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre lecţiile de viaţă importante pe care le-a învăţat, dar şi despre relaţia cu logodnicul său. 

Andreea Marin a trecut prin multe probleme, însă a reuit să ţină mereu capul sus. Acum vrea să le spună şi oamenilor că asta este cea mai bună soluţie, să meargă mai departe indiferent de situaţie.

"Frumuseţea e în noi şi nu în aparenţe. Sunt oameni care au depăşit limite, au trecut prin greu, dar au plecat ai departe şi nu se plâng. Demnitatea aceasta ar trebui să o învăţăm de la ei. Cu toţii avem momente de cădere, necazuri, momente în care nu ne simţim bine cu noi înşine. Sper să reuşesc să transmit puţin eomie pozitivă şi dorinţă de a merge mai departe", a spus Andreea Marin. 

Iubitul Andreei Marin este plecat din ţară, însă va reveni peste câteva zile, iar vedeta abia aşteaptă să fie din nou împreună. 

"Şi eu am trecut prin greu şi ştiu cum e. Ar fi fost mai frumos să nu se întâmple. (...) Omul meu drag nu e aici, e peste mări şi ţări, dar vom fi împreună peste câteva zile", a mai spus Andreea Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro