VIDEO / Andreea Marin, momente grele după operaţie! Medicii i-au spus în sfârşit, ce se întâmplă în corpul ei

Andreea Marin a primit rezultatul biopsiei © captură video

Andreea Marin a trecut prin clipe grele după operaţie. A aşteptat cu sufletul la gură rezultatul biopsiei. Medicii i-au dat răspunsul şi a aflat, în sfârşit, ce se întâmplă cu ea.

În urmă cu o lună, Andreea Marin a trecut printr-o intervenţie chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată acea formaţiune din zona cervicală, care începuse să-i dea bătăi de cap. Andreea Marin este foarte preocupată binele celor din jur și se implică activ în acțiuni umanitare în sfera sănătății. Așa se face că Andreea Marin nu s-a neglijat nici o secundă și a mers rapid la specialist atunci când a observat că este în neregulă, însă mărturisește că a stat cu emoții în privința biopsiei.

"Mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport şi mă simt din ce în ce mai bine", a declarat Andreea Marin. 

Admiratorii Andreei Marin sunt acum în culmea fericirii, după ce au aflat că vedeta este sănătoasă şi că este pregătită să-şi reia viaţa complet. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro