VIDEO / Andreea Tonciu, surprize peste surprize din partea soţului: "Sunt fericită. Tonciu revine"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu © captură video

Andreea Tonciu şi soţul ei se înţeleg din ce în ce mai bine. Au plecat împreună într-o vacană şi se distrează departe de ţară, de griji şi de stres. Într-un interviu acordat pentru emisiunea Xtra Night Show, bruneta a povestit despre ce planuri au pentru acest an.

Citeşte şi - Andreea Tonciu, dovada că poţi arăta demenţial şi după ce aduci un copil pe lume! Fotografie incendiară cu bruneta

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu au plănuit ai multe vacanţe pentru acest an. De asemenea, bruneta trăieşte o fericire enormă deoarece soţul ei a înţeles că ei îi place viaţa în lumina reflectoarelor şi este de acord ca ea să apară din nou pe sticlă. 

Citeşte şi - Andreea Tonciu nu se vede mamă pentru a doua oară: „Acum am alte priorități”

"Mă cert cu soţul meu. Eu nu m-am căsătorit acum de doi ani de zile ca să destram această relaţie. Am fost şi eu la mare. Soţul meu a ştiut că plec la mare, a fost şi de acord. Am plecat cu sora mea pentru că ea acum are 18 ani şi îşi dorea să ajungă de 1 mai la mare şi nua re anturaj. Deocamdată este mică şi mama nu prea a lăsat-o să iasă. Soţul meu a ştiut că m-am dus la mare. Nu a venit după mine la mare. Am pelcat sâmbătă şi duminică am fost acasă. Mă cert cu soţul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorţ, deocamdată nu. (...) Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică şi nu şi-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat ocupul meu, dacă era şi el vulcanic îţi dai seama ce era. Eram mai tare ca Bahmu şi ca Prigoană", a spus Andreea Tonciu. 

"Mi-a făcut o surpriză acum vreo săptămână. A luat această vacanţă. A zis să mergem de ziua mea. am fost i anul trecut în Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca îndrăgostiţii. Rebi rămâne la mama şi este la grădi. Voiam să plec în Maldive, dar la hotelul la care vreau eu să merg este extrem de scump. Nu a renunţat la gând, o să plecăm în ianuarie. Până în sărbători o să mai am o vacanţă de la soţul meu. Mergem tot în Antalya cu Rebecuţa, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasă şi am văzut în living o pungă mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care îmi plăceau. Ştie exact ce îmi place. (...) Deocamdată nu (n.r. al doilea copil). Între mine şi sora mea este o diferenţă de 14 ani. Ce ar fi să fac pe la 50 de ani? Bombă, Tonciu, gravidă la 50 de ani. (...) Sunt fericită pentru că în sfârşit soţul meu a înţeles că îmi place viaţa asta. Tonciu revine", a mai spus Andreea Tonciu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro