VIDEO / Andrei Ștefănescu, prins în fapt, în pauza de publicitate! Cum a încercat să-și mintă colegii de la „Star Matinal”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andrei Ștefănescu, prins în fapt, în pauza de publicitate! Cum a încercat să-și mintă colegii de la „Star Matinal” © Instagram

Andrei Ștefănescu, simpaticul moderator de la „Star Matinal” a comis-o grav! Spune că este la dietă, dar www.spynews.ro l-a prins...în fapt, în timp ce nu mai ține cont de numărul caloriilor și se bucură de un deliciu culinar. 

El spune că e la dietă, iar dacă nu am fi pus mâna pe aceste imagini de-a dreptul „delicioase”, l-am fi crezut pe cuvânt! Ei, și dacă nu v-ați prins încă despre cine este vorba, vă spunem noi! Chiar despre simpaticul moderator de la „Star Matinal”, Andrei Ștefănescu este vorba. Artistul susține sus și tare că a intrat la dietă și că este mult mai atent la ceea ce mănâncă, dar de unde!

www.spynews.ro a pus mâna pe cele mai tari imagini cu celebrul moderator! După ce Andrei Olteanu, alias chef Berry a pregătit un preparat culinar delicios, matinalii de la Antena Stars s-au bucurat de o binemeritată pauză de publicitate. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu se pare că a luat pauză la...dietă, căci noi l-am prins în timp ce înfuleca de mama focului din preparatul delicios pregătit de chef Berry!

Ei bine, Andrei, cum te mai justifici acum? Colegii simpaticului moderator de la Antena Stars s-au pus pe un râs copios când au văzut că Andrei Ștefănescu a lăsat dieta „la ea acasă” și s-a pus pe înfulecat și au făcut tot felul de glume, care mai de care mai haioase, pe seama artistului. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro