VIDEO / Andrei Tinu, prima apariție la TV, după ce a anunțat că divorțează: „Nu a recunoscut nicio greșeală”

+3 click pentru
galerie

Andrei Tinu și soția divorțează © captură video

Vestea că Andrei Tinu și soția lui, Alberta, urmează să divorțeze a șocat lumea mondenă! După toate lucrurile care s-au spus de ambele părți, Andrei Tinu a avut curajul să vină la tv, pentru prima dată de când s-a anunțat despărțirea dintre el și soție. 

Andrei Tinu a spus totul despre ce s-a întâmplat între el și soția lui, Alberta. Acesta a venit în platoul emisiunii „Agenția VIP”, acolo unde a povestit ce anume s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și cum au ajuns la o despărțire irevocabilă. 

„Îmi vine atât de greu să vorbesc despre toate cele întâmplate...Lucrurile trebuie lămurite. Așa cum au fost prezentate aseară pe un site specific cu paparazzi, părea că eu sunt cel vinovat și voiam să spun adevărul.
Alberta, soția mea, a plecat din țară la începutul anului 2018 pentru a se stabili și pentru a munci în Franța, pentru a-și deschide acolo un cabinet stomatologic. Ea a mai fost plecată acum 3 ani, când fata cea mare avea un an. Mai mult a fost plecată decât a fost în țară și eu am susținut-o în toate demersurile ei, deși i-am explicat că vor suferi copiii în lipsa ei. Apelurile video nu pot să suplinească nevoia unui copil de a simți căldura mamei.

E complicat cu relațiile la distanță, dar ne iubeam și credeam că vom face față. Am început să simt o răceală din vară și comunicam nemulțumirile mele vizavi de această situație. Era greu, și pentru mine și pentru copii, să-și vadă mama o dată pe lună. Am ajutat-o să-și pună cabinetul pe picioare, acolo. 
La începutul lunii decembrie, mi-a zis că urmează să plece la un congres. Mi s-a părut ciudat că m-a anunțat din scurt, mi-a dat câteva opțiuni unde ar putea merge să facă cursurile respective și i-am zis să meargă la Viena. 
S-au ridicat semne de întrebare. Eu din fire nu sunt nici gelos, nici suspicios, ea era (geloasă, n.r.).
Au fost niște situații atât de complicate, dar am tras pentru familie. 

Am întrebat-o de detalii, la ce hotel este cazată, etc. Am verificat pe internet. M-a mințit, nu exista niciun curs și nu stătea la hotelul acela. I-am cerut și niște fotografii, de la curs mi-a trimis o fotografie tăiată și le-am verificat, am aflat că sala respectivă unde spunea că are loc cursul era de fapt o sală a unui ballroom din București, din zona Crângași. 
Am luat primul avion către Viena, pentru a afla totul. M-am dus la hotelul cu pricina, unde spunea că este cazată și nu era. Ne-am întâlnit la aeroport. I-am zis că am venit să petrecem weekend-ul împreună, în speranța că poate avea ceva în cap. 

Când am ajuns la fața locului, ea nu se descurca nici să intre în hotel, era pentru prima dată acolo. Mi-a recunoscut că a fost cazată la un alt hotel, iar la recepție am cerut factura, am zis că soția a uitat să ceară factura. Recepționera mi-a zis că camera este pe numele unui bărbat. L-am căutat pe Google, am aflat că este tot medic stomatolog, coleg cu soția mea. Este însurat. Nu a putut să-mi dea o explicație coerentă, mi-a zis că nu a fost cu acest individ, îi plătise camera dar de fapt nu s-au văzut. 
Ea a plecat înapoi în Franța, asta se întâmpla pe 7-8 decembrie. Ea zicea că nu a făcut nimic, că trebuie să o înțeleg.  Nu a venit cu nicio explicație plauzibilă, nici în zilele următoare. Explicația nu a venit. Nu a recunoscut nicio greșeală, în continuare susține că nu a făcut nimic. Mi-a zis că dacă nu îi dau copiii, o să văd eu ce o să pățesc”
a spus Andrei Tinu, la „Agenția VIP”. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest