VIDEO / Annes, primele declaraţii despre nuntă: "Ne căsătorim". Când va avea loc fericitul eveniment

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Annes, primele declaraţii despre nuntă: "Ne căsătorim". Când va avea loc fericitul eveniment © Facebook

Annes radiază de fericire. Celebra cântăreaţă urmează să devină mireasă, după douăzeci de ani de relaţie. Dacă până acum nu a făcut nicio declaraţie despre cum va arată fericitul eveniment, frumoasa blondină a povestit la Star Matinal de weekend în ce stadiu se află cu pregătirile, dezvăluind mai multe detalii despre acesta.

Annes este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. După o relaţie de douăzeci de ani, frumoasa artistă urmează să îşi unească destinele cu alesul inimii sale, iar blondina este deja cuprinsă de emoţii. Invitată la Star Matinal de weekend, cântăreaţa a dezvăluit amănuntele legate de nuntă.

Cântăreaţa şi-a început anul cu entuziasm. Annes este mereu cu zâmbetul pe buze şi are şi motive! Anul acesta este unul foarte prosper pentru artistă, mai ales din punct de vedere sentimental, deoarece va deveni mireasă.

"Se anunţă foarte bine. 2020, am înţeles că pentru toată lumea, în orice caz, dar pentru mine mai ales. În mod special, ne căsătorim după două decenii", a mărturisit Annes la Stars Matinal de weekend. 

În ceea ce priveşte ţinuta, Annes nu a pus încă la punct toate detaliile. Vedeta oscilează între o rochie tip sirenă şi una tip prinţesă, însă ia in în calcul să opteze chiar şi pentru două.

"Rochia de mireasă încă nu am stabilit, dar am o pleiadă de designeri. (...) Cumva o să găsesc o cale de mijloc sau o să am două rochiţe. Mi-ar plăcea ca rochia de la cununia religioasă să fie uşor decentă, dacă nu foarte decentă. Adică fără decolteu", a mai spus cântăreaţa în cadrul emisiunii.

Când va avea loc nunta

Annes a susţint că data evenimentului a fost fixată, însă nu a oferit o dată clară. Potrivit spuselor sale, nunta va avea loc undeva la sfârşitul lunii iunie.

"Am fixat. Încă nu vă dăm detalii, pentru că urmează să punem foarte multe la cale. (...) La sfârşitul lui iunie", a spus ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro