VIDEO / Anunţul făcut de Simona Gherghe. Ce se întâmplă la "Acces Direct", după ce Alex Velea nu mai este co-prezentator

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, anunţ pentru telespectatori © captură video

De astăzi, emisiunea "Acces Direct" îşi schimbă formula de prezentare. Simona Gherghe a dat startul unui nou sezon, iar Alex Velea nu mai este co-prezentator pentru că angajamentele de artist nu i-au mai permis să facă faţă prezenţei zilnice în faţa telespectatorilor. 

Ediţia de luni, 7 ianuarie, a emisiunii "Acces Direct", a început cu anunţul făcut de Simona Gherghe pentru telespectatori. Simona Gherghe a mărturisit că va prezenta în continuare singură emisiunea "Acces Direct", iar Alex Velea se va ocupa de cariera muzicală. Prezentatoarea a ţinut să-i transmită şi fostului co-prezentator, Alex Velea, un mesaj şi i-a mulţumit pentru perioada în care au fost împreună la cârma emisiunii.

"După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore... e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi "La mulţi ani", din câte ştiu este şi Ionuţ", a anunţat Simona Gherghe la începutul ediţiei de astăzi "Acces Direct". 

Pe Simona Gherghe o puteţi urmări în continuare la "Acces Direct", emisiune difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena1. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro