VIDEO. Aşa arăta Andreea Bălan la 10 ani! Imagini rare cu vedeta! Urcată pe scenă de Mihai Constantinescu

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, ea începându-şi cariera în lumea muzicii de mică. Majoritatea o cunosc din concerte sau din perioada adolescenţei când făcea parte din trupa Andre, însă puţini ştiu cum arăta artista la vârsta de 10 ani.

Regretatul Mihai Constantinescu este cel care a invitat-o pe micuţa Andreea, la emisiunea pe care o prezenta la vremea respectivă. Deşi avea doar 10 ani, vocea Andreei i-a înmărmurit pe toţi cei prezenţi, dar şi pe cei care o priveau din faţa micilor ecrane. 

Vedeta a ştiut dintotdeauna ce vrea de la viaţă, răspunsul ei la întrebarea lui Mihai Constantinescu cu privire la ceea ce îi place cel mai mult să facă, fiind evident "muzica". 

Andreea Bălan devastată de moartea lui Mihai Constantinescu

Imediat cum a fost declarat oficial decesul artistului, Andreea a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant, prin care îi mulţumeşte şi îi rămâne recunoscătoare pentru tot. "Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică!", a scris Andreea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro