VIDEO / Avocatul Daniel Ionaşcu, o lună de la cumplitul accident: "Mâna putea să fie amputată"

Avocatul Daniel Ionaşcu © captură video

Daniel Ionaşcu a trecut prin clipe de panică în urmă cu aproape o lună, când a fost implicat într-un grav accident rutier. De ziua lui de naştere, avocatul a fost în direct în cadrul emisiunii "Răi da' buni". 

Citeşte şi - Daniel Ionaşcu, prima apariţie publică după ce a fost externat. Avocatul a povestit cum a avut loc, de fapt, accidentul

Daniel Ionaşcu a povestit cum putea să rămână fără mână dacă nu ajungea la un medic bun. Abia la o lună de la accident, cunoscutul avocat a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat atunci. 

"Presa nu a exagerat deloc. În clipa în care veneam pe autostradă în salvare mi s-a spus că nu am nico fractură şi că trebuie suturată o rană. Am plecat pe semnătură din spitalul Universitar, am ajuns la Floreasca. Când am ajuns în cabinetul domniei sale s-a schimbat la faţă. Nu am înţeles. S-a uitat la rană şi a spus: e urât. Am ieşit din sala de operaţie. Constat aum cu maximă stupoare că mâna nue este recuperat în proporţie de 100%. Atunci când mi s-a pus atela gipsată, mi-a spus marele profesor: trebuie să vă spun cu mare durere în suflet că primul film nu a sesizat rana, care era îmbibată de vopsea de maşină şi cioburi. Puteam ajunge la o frumoasă septicemie care putea duce la a nu mai putea mişca mâna sau chiar să fie amputată", a spus avocatul Daniel Ionaşcu. 

Citeşte şi - După accidentul cumplit care era să-l lase fără mână, avocatul Daniel Ionaşcu intră în greva foamei

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro