VIDEO / Bella Santiago, emoţii de nedescris! Artista a spus cel mai sincer "DA"

+3 click pentru
galerie

Bella Santiago s-a căsătorit © Captură video

Filipineza care a uimit România cu vocea ei s-a cununat astăzi cu bărbatul vieţii ei. Bella Santiago a trăit emoţii de nedescris în faţa ofiţerului de stare civilă şi totuşi nu şi-a putut lua gândul de la fetiţa ei care locuieşte departe de ea şi nu a putut să-i fie alături.

Este frumoasă, este talentată şi de astăzi este şi  căsătorită. Bella Santiago a spus cel mai important DA din viaţa ei.  ununia a avut loc într-un restaurant de lux din Bucureşti şi la eveniment au fost prezenţi doar apropiaţii frumosului cuplu. 

"Sunt foarte fericită şi îţi dai seama că în viaţa mea nu credeam că o să găsesc oameni foarte buni. Sunt foarte emoţionată şi sunt fericită că l-am găsit pe el. De acum o să fim împreună pentru totdeauna. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până o să avem păr alb şi el a zis da", a spus Bella Santiago.

Chiar dacă ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ei, Bella are un regret ce nu a lăsat-o să fie pe deplin fericită. Concurenta X Factor nu a avut-o alături pe fiica ei în vârstă de 7 ani care locuieşte în Filipine. 

"Fetiţa mea. Ar fi fost foarte frumos dacă fetiţa mea era aici. Câţi ani are? 7 ani are acum. A rămas cu tatăl copilului, fetiţa? Nu, nu..că tatăl copilului nu ştiu unde e. Când am născut-o a plecat şi nu a mai venit înapoi. Da, şi eu am rămas singură, şi am lucrat singură. Şi de ce nu ai putut să o aduci? Pentru că trebuie să mai lucrez", a mai spus Bella Santiago.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro