VIDEO / Betty Salam a spus totul despre depresia de după naştere: "Mi-am propus să fiu mai calmă"

+3 click pentru
galerie

Betty Salam, despre depresie © captură video

La câteva luni după ce a devenit mămică, Betty Salam a vorbit pentru Antena Stars despre schimbările care s-au produs în viaţa ei. Frumoasa brunetă a trecut prin momente dificile şi s-a confruntat cu depresia.

De când a născut, Betty Salam se bucură enorm de fiecare zi petrecută cu Matthias Ştefan, băieţelul pe care l-a adus pe lume. Tânăra mămică însă, a trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Totuşi, a reuşit să treacă peste toate, cu sprijinul familiei şi datorită gândirii foarte mature pe care o are. 

"Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai multe capete, să zic aşa, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei. O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere, vine acea depresie. Am încercat să fiu cu capul pe umeri şi nu intru în aşa ceva, de asta m-am şi apucat de sală", a mărturisit Betty Salam pentru Antena Stars. 

Betty şi Cătălin îi vor face botezul lui Matthias Ştefan pe 9 martie. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro