VIDEO / Beyonce de România, neatentă cu fetița în parc. Ce face fosta iubită a lui Guță, în timp ce micuța se joacă singură

+3 click pentru
galerie

Beyonce de România și fiica sa, Anais © Facebook

Beyonce de România se străduielte să-i fie și mamă, dar și tată micuței Anais, pe care o răsfață așa cum poate. Recent, fosta iubită a lui Nicolae Guță a mers în parc alături de fetița ei, dar atitudinea nu a fost nici pe departe una apropiată de micuță. 

În timp ce Anais se juca de un singură și alerga dintr-o parte în alta, Beyonce de România stătea pe telefonul mobil și era live pe Facebook, acolo unde coresponda cu internauții. În zadar încerca cea mică să-i atragă atenția, căci Beyonce de România avea un singur scop: să-și aranjeze părul în camera video a telefonului mobil și să fie atentă la valul de comentarii pe care le primea pe live. 

CITEȘTE ȘI - FOTO / Cât de mare s-a făcut fiica lui Beyonce de România! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă micuța

Publicată de Madalina Georgiana Dumitriu pe Duminică, 5 August 2018

„Mami, mă joc de-a ascunselea, dar cine mă numără?” ii zice micuța Anais, pe filmare, Mădălinei Dumitriu, alias Beyonce de România. Fără ca nici măcar să o privească, vedeta îi spune: „Număr eu”, după care încearcă să se implice măcar puțin în jocul fiicei sale și a lui Nicolae Guță. 

Într-un final, Beyonce de România își cheamă fetița spre ea, spunându-i să își ia la revedere de la internauții care erau live pe postarea sa. 

Beyonce de România a trăit o poveste de dragoste cu Nicolae Guţă, care s-a terminat însă cu un scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais, pe 19 august 2014. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest