VIDEO / Bianca Drăguşanu şi-a schimbat din nou silicoanele. Cum arată bustul blondei acum

Bianca Drăguşanu şi-a schimbat din nou silicoanele © Instagram

Bianca Drăguşanu duce o viaţă de lux. Vedeta umblă numai prin saloane de fiţe, dar şi pe la cabinetele medicilor esteticieni. Vedeta face orice sacrificiu pentru a arăta mereu impecabil, dar şi pentru a avea un corp tras prin inel. 

Şi pentru că este o împătimită a schimbărilor şi a operaţiilor estetice, blonda a apelat la o altă intervenţie estetică.

Recent, blonda a postat pe contul său de Instagram un video prin care îşi anunţa fanii că doar ce a trecut de perioada covalencenţei, fiind recent supusă unei intervenţii.

Cei care o urmăresc în mediul online au reacţionat imediat. Fiindcă s-au îngrijorat atunci când au auzit că Bianca a fost din nou operată, fanii au asaltat-o cu mesaje prin ii care cer mai multe detalii despre starea ei actuala, dar şi să dezvăluie despre ce fel de intervenţie este vorba.

Ca de fiecare dată, soţia lui Bodi le-a satisfăcut curiozitatea fanilor şi tot printr-un video a dezvăluit de ce a ajuns din nou pe mâna medicului estetician.

De data aceasta, blonda a ajuns pe mâna medicilor de nevoie. Pentru că are implanturi mamare de foarte multă vreme, acum a venit momentul ca acestea să fie schimbate.

La 7 zile de la operaţie, Bianca Drăguşanu arată fabulos, să simte extraordinar şi a trecut direct la treaba. Având foarte multe afaceri pe care le deţine, în special atelierul ei de haine care îi ocupă mai tot timpul. 

Îmbracată sexy, cu un decolteu ameţitor, blonda a declarat că medicul i-ar mai fi sugerat câteva zile de repaus, dar aşa cum o ştim, diva a făcut după cum a ştiut ea mai bine.

Şi după Bianca, acum urmează ca şi sora vedetei să recurgă la aceeaşi intervenţie estetică. Vedeta a anunţat că în câteva zile va ajunge şi cu sora ei la medicul care ea s-a operat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro