VIDEO / "Blondele Extraterestre" de la Asia Express au mărturisit! Ce obiect nu le-a lipsit deloc Alinei Ceuşan şi lui Carmen Grebenişan pe perioada filmărilor

+3 click pentru
galerie

VIDEO / "Blondele Extraterestre" de la Asia Express au mărturisit! Ce obiect nu le-a lipsit deloc Alinei Ceuşan şi lui Carmen Grebenişan pe perioada filmărilor © Instagram

Cele două concurente de la emisiunea Asia Express au povestit prin ce momente incredibile au trecut şi ce au simţit pe perioada filmărilor.

Invitate la "Răi da' buni", cele două bune prietene au povestit despre momentele amuzante, dar şi despre cele tensionate prin care au trecut pe parcursul concursului.

Întrebate de Mihai Morar cum au reuşit să "supravieţuiască" fără telefon mobil, cele doua vloggeriţe au răspun aproape la unison: "Doamne, ce bine a fost!".

"Ne-am gândit: nu ne mai sună nimeni, nu ne mai spune nimeni ce să facem, în momentul ăsta suntem libere 100%. Pentru mine, sincer, a fost ca o cură de detoxifiere. Pe mine m-a ajutat foarte mult, am scăpat de o parte din anxietatea pe care mi-o dăduse social media", a dezvăluit Carmen Grebenişan.

Cum au gestionat activităţile virtuale pe perioada şederii în Asia

Mai mult, Alina Ceuşan a explicat că tot ce înseamnă activitate pe reţelele de socializare a fost în mâinile asistentului lor, astfel că ele, teoretic, nu au lipsit nici măcar o zi de pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro