VIDEO / Bodo de la Proconsul, despre viaţa de dincolo de scenă! A primit un mesaj divin şi a spus totul despre copii

+3 click pentru
galerie

Bodo de la Proconsul © captură video

Bodo de la Proconsul a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Antena Stars. Artistul a vorbit despre relaţia cu soţia sa, despre copiii săi şi despre un mesaj divin pe care l-a primit de curând. 

Întrebat cum a reuşit să aibă nouă ani de poveste alături de soţia sa, Bodo a mărturisit că Dumnezeu este cel care îi ţine aproape. "În primul rând, Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră.", a mărturisit Bodo. 

Se pare că şi cei doi băieţi ai săi, Dani şi Filip, sunt familiarizaţi cu scena şi cu tehnica din această industrie, dorind să urmeze aceleaşi drum. "Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta.", a continuat artistul. În ceea ce-l priveşte pe Alex, băiatul stabilit în America, comunicarea nu lipseşte, dar are un loc de muncă solicitant, motiv pentru care nu poate veni foarte des să-şi viziteze familia. "Drum până în România este foarte anevoios, dar când va veni..", a adăugat Bodo, cu ochii plini de dor. 

Loredana este "mâna de fier" în educaţia băieţilor, potrivit celor spuse de artist. "N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi.", a mărturisit artistul legat de modul în care cei mici au ajuns în familia lui şi a Loredanei. Bodo, alături de soția lui, au devenit părinți adoptivi pentru doi frați pe care i-au găsit într-un centru de plasament. Încă de atunci, cei patru formează o familie și se înțeleg de minune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro