VIDEO / Brigitte Sfăt a pus detectivii pe urmele fostului iubit! "A fost un scandal foarte mare"

+3 click pentru
galerie

Brigitte Sfăt © captură video

Brigitte Sfăt a vorbit pentru prima dată deschis despre relaţia pe care a avut-o cu Cătălin, anul trecut. Invitată în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", bruneta a povestit cum a decurs relaţia lor şi cum a decis ea să pună punct.

Brigitte Sfăt a pus detectivii pe urmele iubitului şi a aflat că acesta o înşela. De asemenea, ea susţine că au mers pe plajă, iar el a sărutat pe gât o altă femeie, moment în care bruneta a pus punct şi l-a sunat pe Ilie Năstase pentru a-i cere iertare. 

"Din dragoste trimiţi unui bărbat poze (n.r. poza cu ea goala). Da, m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat de acasă în martie. Eu am un apartament pe nordului şi m-am mutat acolo. Cătălin a fost foarte corect, mi-a spus că în chestia asta sunt singură şi că noi nu avem o relaţie cum ar trebui pentru că eu sunt măritată. Eu l-am întrebat înainte ce vrea să fim. Eu eram foarte îndrăgstotiă. Prietenele mele îmi spuneau că sunt un pont pentru el. am pus detectivii pe urma lui. El mă înşela cu alta, am aflat după trei zile. La început mie nu îmi plăcea deloc de el. Nu aveam de unde să-l cunosc. Eu am crezut în el", a spus Brigitte Sfăt. 

Brigitte Sfăt a povestit cum a izbucnit un adevărat scandal la un moment dat, după ce a terminat relaţia cu iubitul şi s-a întors la Ilie Năstase. 

"Eu am început să mă operez, am început să am o obsesie. făceam asta când pleca el. noi în Timişoara aveam un cerc comun cu care ieşeam, luasem bilete de 1 mai la mare. În prima zi a fost ok şi la un moment dat, prietena mea l-a văzut că o pupa pe una pe gât. M-am certat cu el. seara l-am sunat pe Ilie şi i-am spus că am greşit, am recunoscut relaţia. A venit Ilie a doua zi. Nu am mai vrut să vorbesc cu respectivul. M-a sunat el apoi să îmi spună că l-a ameninţat Ilie că îl distruge, că nu ştiu ce. Am fost amici, dar el şi-a făcut o altă relaţie. viaţa a mers mai departe aşa aiurea. era pentru prima dată când întâlnisem altă bărbat. În iunie am mers undeva unde era şi Cătălin, a fost un scandal foarte mare, nu a fost bine. Nu intru în amănunte (n.r. dacă a fost bătută). Nu a avut o reacţie foarte bună", a mai povestit Brigitte Sfăt. 

Dan Capatos i-a spus Brigittei Sfăt ceva ce nu ştia. Se pare că Ilie Năstase îl ruga întotdeauna pe prezentatorul TV să îi spună soţiei lui să plece acasă, atunci când ieşeau în cluburile de pe litoral. 

"Ilie a venit la mine şi m-a rugat să te conving să plecaţi. De câteva ori a venit la mine. I-am zis: ce-ai mă, Ilie, ce s-a întâmplat? Te rog eu mult, nu îmi place. (...) Încerca să evite un scandal", i-a spus Dan Capatos şui Brigitte Sfăt.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro