VIDEO / Carmen Brumă, despre cea mai mare dramă din viaţă. Vedeta a fost în depresie. "Aveam 90 de kilograme"

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă a vorbit despre depresie © Foto: Instagram

Astăzi este o femeie de carieră, are o familie frumoasă şi este un model pentru alte reprezentante ale sexului frumos, însă lucrurile nu au stat aşa mereu. Carmen Brumă a fost în depresie, iar aceste amintiri sunt încă destul de dureroase în viaţa sa.

Carmen Brumă a fost în depresie în adolescenţă, atunci când avea 16 ani. Carmen Brumă a fost nevoită să se mute cu părinţii în Moscova, iar acest lucru a afectat-o destul de mult, astfel că s-a apucat să mănânce.

CITEŞTE ŞI: Reacția lui Carmen Brumă, după ce ținuta ei a fost criticată: „Sexy, sexy, dar cică prea simplu!”

"Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi. M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc", a spus Carmen Brumă la "Acces Direct".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro