VIDEO / Câştigătoarea X Factor, Bella Santiago, prima apariţie într-un platou TV! Ce are de gând să facă cu premiul

Bella Santiago © Captură video

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor din sezonul 8, la prima apariţie într-un platou TV! Artista a venit la Star Matinal, emisiune prezentată de Nasrin Ameri și Andrei Ștefănescu, acolo unde a vorbit despre experiența la X Factor. 

Bella Santiago are o poveste de viață tristă, dar acum se bucură că a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. 

"Experiența X Factor a fost foarte tare. Am prieteni care mi-au scris numele meu și nu am știut. Când am intrat acolo, la preselecții, mi-au zis că sunt deja pe listă. (...) Plec în Dubai, am concert acolo pe 28. După ce am apărut la X Factor m-au sunat să mă întrebe dacă pot să cânt un Dubai. Delia este cel mai mare artist din România. E foarte caldă ca om și foarte deschisă, fericită. Vreau să fiu ca ea. Eu sunt foarte rușinoasă. Vreau să fiu ca ea, să nu mai fiu așa. Când am intrat pe scenă, nu am mai avut emoții deloc. 

Fata mea mi-a zis că își dorea foarte mult să câștig eu. I-am spus că încerc, pentru că nu sunt româncă româncă. (...) Copilăria mea a fost foarte tristă, tatăl meu a murit când aveam un an. Am stat cu bunicul și bunica, mama mea a plecat. Am lucrat acolo. I-am spus fiicei mele când am plecat că trebuie să lucrez pentru ea, să aibă o viață bună, nu ca mine. A fost foarte tristă viața mea. Nu vreau să simtă la fel. Am simțit că a fost foarte greu. Vreau să facă tot ce vrea ea, să îi dau tot ce vrea ea, să am și eu bani pentru ea", a spus Bella Santiago.

"Mă gândesc ca banii să îi folosesc pentru fata mea, să facă școala internațională aici. Mă gândesc să ajut și copiii orfani", a mai spus Bella Santiago. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro