VIDEO / Catrinel Sandu, prima apariție la TV, după divorț: "Dragoste cu sila nu se poate"

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu © captură video

Catrinel Sandu a venit în România şi a avut prima apariţie TV după divorţ la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP". Frumoasa blondină a trecut peste încercarea grea şi este pregătită să o ia de la capăt, după divorţul de Gabriel Trifu.

Citeşte şi - Detalii din intimitatea lui Catrinel Sandu! Noul ei iubit este medic stomatolog

Catrinel Sandu este fericită. Şi-a găsit un iubit, are fetele alături de ea şi speră ca viaţa de acum înainte să-i aducă numai fericire. 

"A fost un an cât zece, că să zic așa. Ți se poate schimba viața, e ca un roller-coaster, dar a palpitant și dacă ar sta la același nivel, te-ai plictisi. S-au concretizat niște lucruri care au început acum trei ani de zile, care nu mai erau în regulă (nr. în căsnicie). O să păstrez o diplomație, lucrurile nu au mers, am crezut că dacă stai pe baricade și dacă voi încerca, voi avea un rezultat pozotiv. Am stat mult să iau decizia, avem copii și trebuie să ne gândim la ei. Lucrurile se pot schimba și când Dumnzeu îți închide o ușă ți-o închide cu un scop. E o mare furtună, ți se taie picioarele. Eram singură într-o țară străină cu doi copii, nu aveam prieteni. Suntem prieteni până într-un punct, după fiecare cu treaba lui", a spus Catrinel Sandu, care a vorbit şi despre momentul în care a aflat că Gabriel Trifu a înşelat-o.

Citeşte şi - Ce i-a transmis Gabriela Cristea lui Catrinel Sandu, după ce s-a afișat cu noul iubit. Mesajul vedetei, „scurt și la obiect”!

"Dragoste cu sila nu se poate, eu nu doresc nimănui să regrete nimic, este tatăl copiilor mei. Rana a fost foart e mare, s-a vindecat în timp, e o chestie care ține de mult timp, am avut momentul în care am fost jos, aproape un an de zile. Anul trecut nu mai locuiam împreună. Cred că omul nu se poate schimba, de întâmplă cazuri în care suntem împreună, dar fiecare o ia stânga-dreapta. La noi s-a întâmplat la fel, eu am plecat acolo într-un moment în care nu mi-aș fi dorit să plec din țară, am încercat să păstrez o legătură, acolo nu m-am simțit niciodată 100% acasă, dar am lucrat mereu, cred că le-am încercat pe toate. Nu regret nimic, am evoluat. Contează vârsta la care îți cunoști partenerul, ne-am cunoscut la 30 de ani, am construit multe împreună, am evoluat, poate atât a fot firul nostru. Eu sunt o femeie fericită în momentul de față. (...) Nu am gestionat oricum foarte bine. Au văzut, şi au simţit lucrurile astea, m-au văzut supărată. Cea mare a simţit. Îmi zice: eu sunt fericită mamă că tu eşti fericită. (...) Divorţul a durat doi ani de zile. Mi-am schimbat numele. În căsătorie nu mai cred, dar în dragoste şi în relaţii da", a mai spus Catrinel Sandu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro