VIDEO / Ce a răspuns Tuncay Ozturk când a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Andreea Marin, după mai bine de doi ani de la divorţ

+3 click pentru
galerie

Tuncay Ozturk şi Andreea Marin © Facebook

În ultimul timp, Tuncay face ce face şi iese în evidenţă din ce în ce mai des!  Ba merge pe la câte un eveniment monden, ba apare la braţul vreunei femei.. sau, mai nou, face postări prin care să atragă atenţia curioşilor.

Orice... doar, doar ca lumea să îşi mai amintească şi de el. Şi cum toţi vor să afle cum este viaţa lui sentimentală după divorţul de Andreea Marin, maseorul turc a încercat să lămurească cum stau lucrurile, potrivit Antena Stars. 

Oficial! Dar neoficial lucrurile nu stau chiar aşa... Una zice... alta face! Spune că este singur, dar ca prin minune mai apare o domnişoară în viaţa lui. Fostul soţ al Andreei Marin a vrut să-şi impresioneze "amica", aşa că a dus-o la concertul Irinei Irimes. Şi mai interesant este că tânăra este cu totul alta decât cea cu care a fost văzut în urmă cu câteva săptămâni.  Hmm, ce să mai credem noi despre acest băiat care vrea să fie atât de sincer? Şi dacă tot a ales să spună lucruri despre viaţa lui, cei care îl urmăresc i-au pus cea mai grea întrebare. 

"O mai iubeşti pe Andreea?", este întrebarea primită de Tuncay, iar în loc de răspuns, fizioterapueutul s-a filmat în timp ce bea dintr-un pahar.

Şi din nou, adevărul este spus doar pe jumătate. În loc de răspuns, a luat o gură cu ceiuţ cald ca să-şi calmeze emoţiile. Şi parcă Tuncay Ozturk a rămas pe gânduri la cele două relaţii pe care el susţine că le-a avut în toată viaţa lui. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro