VIDEO / Ce nume au ales George de la "Insula Iubirii" şi iubita lui, pentru viitoarea lor fiică! Cu siguranţă nu l-ai mai auzit în România

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Ce nume au ales George de la "Insula Iubirii" şi iubita lui, pentru viitoarea lor fiică! Cu siguranţă nu l-ai mai auzit în România © Instagram

George de la "Insula iubirii" este în clumea fericirii. În mai puţin de două luni, va deveni tăticul unei frumoase fetiţe. Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, ispita a dezvăluit numele pe care el şi iubita, Mădălina, l-au ales pentru viitoarea lor fiică!

Nimeni nu se aştepta ca unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România să se cuminţească aşa repede. Ei bine, George de la "Insula Iubirii" îşi va lua atribuţiile ca şi tătic, în mai puţin de două luni. Ispita a fost invitată în cadrul emisiuniI "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, alături de fratele lui, care, ce să vedeţi, va deveni şi el tătic.

George nu s-a putut abţine şi a dezvăluit numele fetiţei, pe care l-a ales de comun acord cu iubita lui, Mădălina. A vrut să fie unul aparte şi au reuşit asta din plin! 

"Zahara Naily. Mădălina, iubita mea, a vrut să-i pună un nume mai diferit puţin. A vrut să-i pună prima dată Sahara, dar s-a gândit că na, sună a deşert şi a zis să pună cu iniţiala numelui meu de familie, cu Z de la Zănoagă, aşa că a pus Zahara. A pus şi Naily, care nu este un nume oriental, ci un oraşel din Egipt.", a declarat George Zănoagă.

Cum s-a cunoscut cu iubita 

George şi Mădălina se ştiau de mai mult timp, ieşind des în grupuri comune, însă nu au avut niciodată curajul de a face primul pas. Cu toate că este puţin mai mare decât el, asta nu l-a împiedicat să se îndragostească iremediabil. Aşa că, imediat cum s-a întors de la filmările ultimul sezon din "Insula Iubirii", George şi-a luat inima în dinţi şi s-a cuplat cu cea care îi va dărui o fetiţă. 

"Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine. Înainte de Insulă, ieşeam în grupuri comune, dar nu ne duceam spre ceva serios. Însă după ce am venit din Thailanda, ne-am combinat. Ea este destul de matură ca să înţeleagă de ce m-am dus acolo, iar în timpul emisiunii nu aveam relaţie.", susţinea el cu puţin timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro