VIDEO / Cea mai mare veste pentru soţii Stegaru. Cine le-a oferit un apartament în Bucureşti

Cea mai mare veste pentru soţii Stegaru © Captura video

Soţii Stegaru se pot declara două persoane extrem de norocoase. De când şi-au făcut apariţia la Acces Direct, Veronica şi Viorel au avut parte numai de surprize.

Au plecat în vacanţă la munte, s-au bălăcit la piscină, au petrecut până în zori în cluburile de fiţe din Capitală, au ajuns în Parlament, dar şi la Târgul de Turism, iar acum primesc o nouă veste.

Cei doi soţi nu trebuie să îşi mai facă griji în privinţa unei locuinţe, căci un domn cu inimă mare, se pare că le va oferi un apartament unde să locuiască cu chirie. Ba mai mult, omul le-a şi umplut frigiderul cu de toate.

Apartamentul este unul la care mulţi visează. Cu o bucătărie spaţioasă, un balcon de cel puţin 10 metri, doar şi cu două camere extrem de spaţioase.

Locuinţa este dotată cu toate cele necesare: maşină de spălat, aer condiţionat, frigider, dar şi cu multe spaţii de depozitare.

Ei bine, surpriza vine abia acum. Proprietarul care le ofera acest apartament soţilor Stegaru este dispus că pentru câteva luni să nu le perceapă chiria.

"Îi mulţumim foarte frumoas proprietarlui că a făcut acest gest", a spus fericita Veronica.

Soţii Stegaru sunt gata să muncească pe branci pentru a rămâne în Bucureşti. De asemenea, cei doi vor să îşi aducă şi fetiţa în Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro